Musik 2011

Musikprogram 2011

Stakkelade Reloaded
Johan solo
Jan Edvard & The Giant Jets
Harpin’ Wolf & The Black Sheep
Monika Bigum
Waterline
VillaDanmark
Lady Eighty
Smukke Møller
Tournesol
Dirty Guns

 

Stakkelade Reloaded

Hvis navnet bringer associationer til en ”genstartet høstfest”, så er det ikke helt forkert. Bandets rødder stikker helt tilbage til midten af 90’erne, hvor 5 glade amatører samledes om at lave det nu hedengangne Stakkelade Blues Band.

Bandets første job var at spille til forsangerens sommerfest, der blev afholdt i en gammel høstlade – og som bar navnet Stakkelade Blues Party. Denne fest udviklede sig til en succesfuld årlig august-begivenhed, som stadig holdes i hævd i Oddersted ved Fredericia. Over nogle år spillede bandet op til blues-dans ved Stakkelade-festen, men også ved mange andre private fester. I 2001 opløstes bandet og flere af medlemmerne fandt andre bands at udfolde sig i.

I 2006 fandt 3 af de oprindelige Stakkelade bandmedlemmer sammen igen og begyndte at hygge-øve uden forsanger og bas. I 2007 begyndte leadguitaristen at brumme lidt i en mikrofon og en ny bas kom med på holdet. Der blev igen spillet gyngende blues og rock i dagligstuen på Mosegårdvej ved Nørre Aaby.

Nu, i 2011, glæder bandet sig meget til at spille på Balslev Festival. Publikum kan se frem til en times tid med rendyrket telthygge, der både består af velkendt blues og rock, samt et par af bandets egne rocknumre.

Johan Solo

Johan Solo er et rockprojekt startet af den danske/færøske guitarist Johan Petersen.
Med tre EP-udgivelser og en lang række koncerter bag sig i diverse band-sammenhænge,
er han nu klar til at stå frem med sit helt eget musikalske udtryk.

Der er tale om klassisk guitarrock, når det er bedst! Energien er på sit højeste,
når Johan Solo brager ud over scenekanten med iørefaldende syng-med-omkvæd
solidt bakket op af fede guitarriffs, hårdtslående trommer og tordnende bas.

– I 2007 fik Johan rosende ord med på vejen omkring sin sangskrivning af selveste
Tim Christensen og røg direkte i finalen i Starfighter Konkurrencen på Skanderborg
Festival med sit daværende band The Joules.

– Johan Solo har indtil videre gjort sig bemærket på www.bandbase.dk, hvor sangen
Crybaby var dagens track d. 10 maj 2011 og har i flere uger ligget nr. 1
på listen over local heroes på Fyn.

Jan Edvard & The Giant Jets

Jan Edvard & The Giant Jets blev grundlagt i 2008, og gik i gang med at indspille i Per Chr. Frost studie i sommeren 2009 med Sune Thorbjørnsen (Natural Born Hippies) som producer.Albummet blev mixet af Kristian Thomsen (Tue West, Hush m.fl.).

Deres første single: ”Because of You” udkom i februar 2010. En sang som Jan Edvard havde lagt på hylden i mange år, efter han skrev den i 1997. Genren er amerikansk rock/folk, og sangene er skrevet af Jan Edvard og Lone Juric Sørensen.

Det er længe siden Jan Edvard har rundet de 1000 spillejobs. Han har spillet på både danske og udenlandske scener; på alt fra værtshuse/caféer/bluesklubber/spillesteder samt festivaler og på tv.

Hjemmeside

Harpin’ Wolf & The Black Sheep

Harpin’ Wolf & The Black Sheep er et 4-mands band fra Odense, der spiller Rhythm & Blues med sjæl og nerve, og leverer et live-show der involverer publikum i musikoplevelsen.

Den blå tråd i bandet er Britisk- & Chicago blues, samt tungt, swingende Texas blues.
I mange år blev britisk blues anset for at være De sorte Får inden for blues. Dette ændrede sig imidlertid ved fremkomsten af musikere som bl.a. Jimmi Page (Led Zeppelin), John Mayall, Peter Green og Eric Clapton.

Sammen med sanger og mundharpespiller Harpin’ Wolf dyrker The Black Sheep de fælles forbilleder, og trækker dermed strengene over Atlanten til ikoner som Robert Johnson, Muddy Waters, Albert King, B.B. King, Paul Butterfield, The Fabulous Thunderbirds, Guy Forsyth, og mange flere.

Hjemmeside

Monika Bigum

Monika har spillet i 15 år efterhånden og optrådt som solomusiker, samt i diverse coverbands. Når hun ikke er at finde spillende på en pub eller bar synger hun som front i Mojoes, bluesbandet der gang på gang beviser særklass i det danske bluesmiljø.

Monika er fra Fredericia.

Facebook

Waterline

DIZZY MIZZ LIZZY JAM

Waterline blev startet af guitarist og sanger Jon From tilbage i 1999 og har gennem mere end 150 live-performances på spillesteder og festivaller, markeret sig som et at de mest spillende og bedste rockbands på den danske jam-scene.
Waterline består af professionelle musikere der ikke blot leverer en gennemført musikalsk præstation, men også har et publikumstække opnået gennem utallige koncerter og megen erfaring fra livet som professionelle. Det er praktisk talt umuligt at høre forskel på kopi og original når Waterline går på scenen, og de scenevante gutter giver den gas og skaber en stemning, så alle lever sig med i de populære numre som Waterline, Glory og Silverflame, fra et af Danmarks største rockbands gennem tiderne.

Waterline er: Jon From, guitar og sang – Carsten Mikkelsen, bas & Jakob Gundel, trommer.

Hjemmeside

VillaDanmark

VillaDanmark er et dansksproget poporkester, hvis musik er centreret om den gode melodi samt et tekstunivers som kredser om kærlighed og hverdagens op –og nedture. VillaDanmarks kompositioner bevæger sig fra smukke harmoniske klangflader til mere rytmisk og synth-funderede numre. VillaDanmark består af seks rutinerede musikere alle med bopæl i København. I front ses den karismatiske forsanger Johanne Ohnemus, hvis stemme spænder fra det fine og skrøbelige til det rå og upolerede. Den stærke vokal og Johannes karisma skaber en naturlig og intim forbindelse med publikum.

Bandet består af: Johanne Ohnemus (Vokal), Frederikke Nielsen (Keys/Kor), Anders Stallknecht (Trommer), Jonas Knopp (Guitar/Kor), Jeppe Vingum (Guitar) & Morten Stallknecht (Bas)

Facebook

Lady Eighty

Danmark 80ér band nr. 1!

Lady Eighty spiller dansk 80’er pop og rock der rykker! Bandet spiller alle de kendte navne som Tøsedrengene, Sneakers, Raydeeohh, Danseorkestret, One Two, Anne Linnet, Kim Larsen, Thomas Helmig og mange flere. Kort sagt: Det er musik som man ikke kan undgå at skråle med på, og det sætter gang i ethvert dansegulv.

Hjemmeside

Smukke Møller

Husker du da Inga og Katinka trak smukke Charly henover dansegulvet i en forrygende retro-rock og evighedsstudenten Pilly-Willy måtte sande, at det er en kold tid vi lever I?
Eller hvad med Rabalderstræde med sprut i lange baner, frække chicks og friske fyre?..
Dulmer det oppe i de små grå og kan du så småt mærke, at Larsen-hårene begynder at stritte?
Så er du gået rigtigt hos, SmukkeMøller Gasolin & Larsen der med en helt unik indleven – udsprunget af intens og ærlig,kærlighed til landets største rockband igennem tiderne, Gasolin –
Er du til Gasolin, inciterende rytmer og et stykke dansk rockhistorie, der aldrig dør, så er du til , Smukke Møller

Hjemmeside

Tournesol

Tournesols evne til at samle fokus på scenen og til at give alle tilstedeværende en fornemmelse af at være i fælles rum, sammen med evnen til altid at trykke den totalt af, er nogle af bandets allerstørste forcer. Bandet giver ny lyd til velkendte klassikere i nye versioner, der både giver lytterne en oplevelse af genkendelse og af fornyelse. Alt dette er med til, at Tournesol mange steder betegnes som et rendyrket kult orkester?

Hjemmeside

Dirty Guns

8 år på landevejene, over 1000 gigs i kassen,

sponsoreret af Jim Beam whisky som det eneste band i Skandinavien.

Derfor er Dirty Guns No.1 Rock N Cover band!

Det er os en fornøjelse at stå på scenen hver weekend og trykke den af foran alle jer forventningsfulde unge i alle aldre.

Følg med under “Tourdates” hvornår Dirty Guns næste gang giver dig en oplevelse du, sent vil glemme.

Vi Rockes Rødder !! – ” In Rock, we trust”

Hjemmeside

Musikfestival for alle