Musik 2012

Bad Boys Of Boogie
Tournesol
The Boss trbute to Springsteen
Johnny Madsen Jam
Monika Bigum
One Two for you
Tegner Duo
Buddhas Blues Band
Caper Clowns
Valhalla (NL)
Big Daddy

 

Bad Boys Of Boogie

 

Der findes i Danmark mange hundrede mere eller mindre seriøse kopibands. Efterhånden lyder disse bands mere eller mindre ens – de spiller de samme numre på den samme måde osv. Dermed er det nærmest blevet ligegyldigt hvilket band du vælger at booke til din fest!

Igennem de sidste 10 år har BAD BOYS OF BOOGIE vist, at der rent faktisk findes et band, der skiller sig ud fra mængden. BAD BOYS OF BOOGIE har igennem årene forfinet og trimmet deres show, så det uden sammenligning stadig er Danmarks ubestridt bedste kopi R´n´R show-band!
Opskriften er nem; Kendte klassiske R´n´R hits i fede nyfortolkninger! Du kender numrene, men pludselig må du alligevel stoppe op og lytte godt efter – gang på gang bliver du overrasket over de nye drejninger gamle numre kan ta´. Hertil skal lægges et sceneshow der ustandseligt overrasker og udvikler sig igennem koncerten.

Skal festen skille sig ud og være anderledes, så skal bandet det også! – Valget er enkelt, valget skal være BAD BOYS OF BOOGIE!

Hjemmeside

 

Tournesol

 

Tournesol har det hele…

Gode radiohits, en vokal i den absolutte superliga, guitarister som formår at vride det maksimale ud af instrumenterne, et indlevende og nærværende show, store fortolkninger af sublime rockklassikere og en god portion rapkæftet, jysk lune. Dette, kombineret med et hav af livejobs, har de sidste 12 år været med til at forme det Tournesol, som så mange publikummer elsker. D’herrer Peter Buus, Henrik Mygind og Ole Østergaard spiller kort sagt koncerter, der kunstnerisk og musikalsk er i en liga for sig. Her er simpelthen ingen slinger i valsen.

Et massivt radioplay gennem 3 år på DR og på flertallet af de danske regional/lokalradioer har yderligere cementeret Tournesols plads som et af landets bedste akustiske bands, og de, som har set live-DVD’en fra DK4, vil kunne nikke genkendende til dette faktum.

Køb deres nye CD “Manipulating Man” og vær klar til de endnu engang lukker teltscenen i vanlig stil, velspillende, oplagte og nærværende og mærk suset når de løfter teltdugen. Be there …

Hjemmeside

The Boss trbute to Springsteen

Er du til Bruce Springsteen, så er du også til The Boss. Bandet er det eneste i Nordeuropa, der udelukkende spiller kataloget fra Springsteens mange klassikere og store hits. Forsangeren Michael Christensen er en Boss værdig og får med sin pragtfulde stemme, sammen med de øvrige musikere, hurtigt skabt en intim og dynamisk koncertstemning.

Numre som “Thunder Road”, “My Hometown”, “The River”, “Hungry Heart”, “Born In The USA” og “The Rising” plus mange flere, tager os alle med på en fantastisk rejse i selskab med et uovertruffent velspillende coverband.

Her er ikke tale om et band, der kun lige kender nogle enkle greb på guitaren, men et band, der kommer helt ud over scenekanten med en yderst professionel håndtering af både guitarer, trommer, keyboard og ikke mindst elektrisk violin. Og så ikke at forglemme forsangeren Michael, der fortolker Bruce på sin helt igennem troværdige og “amerikanske” facon.

Talemåden “vogt Dem for efterligninger” kan ikke bruges her, for det er som at være til koncert med The Boss himself!

Facebook


Johnny Madsen Jam

Johnny Madsen Jam er en hyldest til en ægte, vestjysk rock’n’roller. Den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken og de originale tekster har præget Johnny Madsens ramsaltede rock´n´roll og blødende blues, og gjort ham og hans band unikke på den danske musikscene.

Johnny Madsen Jam fortolker disse sange med dyb respekt for originalen og med nerve og sjæl som disse sange fortjener. Johnny Madsen Jam spiller numre fra hele Johnny Madsens sangkatalog, og både de største hits, men også de mere ukendte perler er at finde på sætlisten.

Johnny Madsen Jam består af:

– Mogens Mortensen, guitar og sang
– Jesper Bøllehuus, bas og kor
– Richard Vincent Salsbury, trommer og kor

Johnny Madsen Jam – så er du sikker på, at der bliver omsætning i baren og aktivitet på dansegulvet.

Hjemmeside

Monika Bigum

 

Monika har spillet i 15 år efterhånden og optrådt som solomusiker, samt i diverse coverbands. Når hun ikke er at finde spillende på en pub eller bar synger hun som front i Mojoes, bluesbandet der gang på gang beviser særklass i det danske bluesmiljø.

Monika har optrådt flere gange på Balslev festival, og svinger bare.

Facebook

One Two for you

Med sange som Hvide løgne, Midt i en drøm og Billy Boy var One Two det bedst sælgende danske band i 1980’erne. De spillede sig direkte ind i vores kollektive bevidsthed.

Vi har dannet Danmarks bedste – og eneste – One Two coverband og er klar til at puste nyt liv i de mange hits, der er blevet et synonym for de sene 1980’ere.

Bandet hedder One Two For You og leverer et stilsikkert, musikalsk show, der i lyd og udtryk tager publikum med på en rejse tilbage til den bedste tid.

Besætningen er på seks rutinerede og sammenspillede musikere, inklusiv to sangerinder naturligvis.

Facebook

Hjemmeside

Tegner Duo

Tegner Duo spiller Gasolin og Kim Larsen. De er en del af bandet Smukke Møller fra Odense.

 

 

Buddhas Blues Band

Buddhas Blues Band er et lytte og dansevenligt blues og rock band, som spiller kendte og ukendte numre fra de sidste 8 årtier fortolket med bandets særegne energi og nerve.
Så er du til swingende bluesrock med masser af guitar, dæmpet belysning og hygge bør du ikke gå glip af det.

 

Caper Clowns

Caper Clowns er et band fra Fyn, bestående af tre medlemmer der alle er først i 20’erne. Bandet har efterhånden spillet sammen i et par år og efter en finaleplacering i Quasar Rock på Jelling Musikfestival i 2011, har deres karriere taget fart.

Det er vanskeligt at sætte prædikat på Caper Clowns musik, da stilen er en blanding af alt muligt. Det folk siger om dem er: ”Oasis/Panic at the Disco/Beatles” m. m, og det er nok ikke helt ved siden af. Arrangementerne er lagt an på et klassisk guitar/bass/trommer setup, med komplekse vokalarrangementer på toppen. Numrene varierer lige fra top-energisk ”hop-på-stedet” indierock til mere ”vanskelige-at-putte-i-kasse” numre. En koncert med Caper Clowns er en positiv og nuanceret oplevelse, hvor man ikke kan nøjes med at høre to numre og så tro, at man ved, hvad bandet står for.

Sideløbende med det elektriske, har Caper Clowns også et mere nedtonet akustisk set, hvor bandet, udover bass og guitar, også anvender alle mulige etniske instrumenter som fx banjo, bouzouki, melodica, fingerbækkener osv. Her har bandet lavet nye arrangementer til sangene. Der er dog en del sange, der kun er at finde i det akustiske set, ligesom der er en del sange, der forbliver elektisk-only. De to set er faktisk så forskellige, at de kunne blive spillet i forlængelse af hinanden uden, at folk ville opdage, at en del af numrene, som nævnt, er gengangere.

Den brede appel har medført en meget travl kalender og Caper Clowns har efterhånden spillet i det meste af landet.

Facebook

Valhalla (NL)

En blues-rock band fra den nordlige del af Holland ( Groningen).
Valhalla tager dig med på en rejse gennem livet med Blues, Rock og en smule Funk: Det er musik fra hjertet! Hårrejsende blues og solid, bankende og dunkende rock. Musik af Melissa Etheridge, Queen, ZZ Top og Sass Jordan og eget arbejde.
Valhalla ..Lyt til paradis på jorden, listen to Paradise on earth.
Valhalla .. Brenda Venema, Jan Smith vokal, guitar og vokal Bob Meijer, Goran Kral bas, trommer og som særlig gæst: Cees Fin, bluesharp Valhalla .. Blues, Rock, Pop, Funk fra sjælen

Omfavner sine rødder som er fra Groningen omegn. Musik er et sprog, og det vil Valhalla vise.

Big Daddy

Bag navnet Big Daddy gemmer sig en af Odenses største pianister. Big er han i størrelsen og Daddy lever han fuldt op til med sine 5 børn. Han er en af Danmarks mest hårdtslående klaverboksere, og har efterhånden taget livet af et utal af klaverer, og til tider går det så hårdt for sig at der må tørres blod af tangenterne. Her snakker vi ren rock n roll fra de glade 50´ere og 60´ere. Navne som Jerry Lee Lewis, Fats Domino, Little Richard og Ray Charles, får taget deres udødelige hits under kærlig behandling. Boogie woogie piano på den ”fede” måde….

Musikfestival for alle