Musik 2013


Bad Boys Of Boogie

Musik2013Tournesol
Blood on Blood
Lady Eighty
Monika Bigum
What AMP
Tegner Duo
Cream of Clapton
Mighty Jack & the Flashback
Sille Niellson
Converting to Good

Bad Boys Of Boogie

Der findes i Danmark mange hundrede mere eller mindre seriøse kopibands. Efterhånden lyder disse bands mere eller mindre ens – de spiller de samme numre på den samme måde osv. Dermed er det nærmest blevet ligegyldigt hvilket band du vælger at booke til din fest!

Igennem de sidste 10 år har BAD BOYS OF BOOGIE vist, at der rent faktisk findes et band, der skiller sig ud fra mængden. BAD BOYS OF BOOGIE har igennem årene forfinet og trimmet deres show, så det uden sammenligning stadig er Danmarks ubestridt bedste kopi R´n´R show-band!
Opskriften er nem; Kendte klassiske R´n´R hits i fede nyfortolkninger! Du kender numrene, men pludselig må du alligevel stoppe op og lytte godt efter – gang på gang bliver du overrasket over de nye drejninger gamle numre kan ta´. Hertil skal lægges et sceneshow der ustandseligt overrasker og udvikler sig igennem koncerten.

Skal festen skille sig ud og være anderledes, så skal bandet det også! – Valget er enkelt, valget skal være BAD BOYS OF BOOGIE!

Hjemmeside

 

Tournesol

Tournesol har det hele…

Gode radiohits, en vokal i den absolutte superliga, guitarister som formår at vride det maksimale ud af instrumenterne, et indlevende og nærværende show, store fortolkninger af sublime rockklassikere og en god portion rapkæftet, jysk lune. Dette, kombineret med et hav af livejobs, har de sidste 14 år været med til at forme det Tournesol, som så mange publikummer elsker. D’herrer Peter Buus, Henrik Mygind og Ole Østergaard spiller kort sagt koncerter, der kunstnerisk og musikalsk er i en liga for sig. Her er simpelthen ingen slinger i valsen.

Et massivt radioplay gennem 3 år på DR og på flertallet af de danske regional/lokalradioer har yderligere cementeret Tournesols plads som et af landets bedste akustiske bands, og de, som har set live-DVD’en fra DK4, vil kunne nikke genkendende til dette faktum.

Køb deres fantastiske CD “Manipulating Man” og vær klar til de endnu engang lukker teltscenen i vanlig stil, velspillende, oplagte og nærværende og mærk suset når de løfter teltdugen. Be there …

Hjemmeside Facebook

Blood on Blood

big_4135_bloodonbloodTribute bandet Blood on Blood har samlet sig om deres fælles passion for super rock-bandet Bon Jovi. Blood on Blood leverer respektfulde fortolkninger af udødelige hits som; Livin’ On A Prayer, Wanted Dead Or Alive, It’s My Life… – Hvem kender ikke disse numre, der for mange vil danne minder fra en svunden tid. Nu er der mulighed for at rippe op i de fede minder, når Blood on Blood inviterer dig til at komme og headbange, rocke og skråle med på Bon Jovi’s bagkatalog af kæmpe hits!

 

Bandet består af 5 erfarne musikere:

Tom Nielsen : Vokal

Marco Fernel Nørgaard : Guitar

Claus Greve : Keyboard

Kasper Ergemann : Trommer

Janos Fernel Nørgaard : Bass

 

 

Lady Eighty

lady80Danmark 80ér band nr. 1!

Lady Eighty spiller dansk 80’er pop og rock der rykker! Bandet spiller alle de kendte navne som Tøsedrengene, Sneakers, Raydeeohh, Danseorkestret, One Two, Anne Linnet, Kim Larsen, Thomas Helmig og mange flere. Kort sagt: Det er musik som man ikke kan undgå at skråle med på, og det sætter gang i ethvert dansegulv.

Hjemmeside

 

Monika Bigum

Monika har spillet i 15 år efterhånden og optrådt som solomusiker, samt i diverse coverbands. Når hun ikke er at finde spillende på en pub eller bar synger hun som front i Mojoes, bluesbandet der gang på gang beviser særklass i det danske bluesmiljø.

Monika har optrådt flere gange på Balslev festival, og svinger bare.

Facebook

What AMP

WHAT_AMPWhat AMP er en power-trio der brænder for både blues og rock.

Her er det nerven og sjælen fremfor finpudset teknik.

Et band hvor det tydeligt fremgår at blues er noget hvert medlem har oplevet på nært hold, og hver især bringer det med ind i musikken.

Rock, blues, og syre i en stor smeltedigel.

 

Tegner Duo

TegnerDuoSpænd dig fast i en tidsmaskine, hvor rejsen begynder med de tidligste Gasolin toner og siden fører dig ind i Kim Larsens folkelige og lune univers.

Om du vælger Tegners Duo til din egen stue eller den store sal, så får du her muligheden for at vælge en musikalsk oplevelse lige efter din smag.Duoen garanterer at det er de velkendte og iørefaldende hits vil blivet spillet. Faktisk har det ene af duoens medlemmer, Bo Tegner, kendt fra bandet Smukke Møller, en stemme, der ligner Kim Larsens så meget at du næppe vil kunne høre forskel.

Så hvis du er til en aften, hvor du vil genopfriske kendte hits, som “Rabladerstræde”, “kvinde min”, eller “Midt om natten”- og ikke mindst synge med på dem -så er Tegner Duoen uden tvivl det eneste rigtige valg.

Hjemmeside Facebook

 

Cream of Clapton

CreameOfClaptonCream Of Clapton er et Odenseansk band der leverer et tribute show, til legenden Eric Clapton, af høj klasse.
Repertoiret er bredt, og byder på numre fra mere end 4 årtier. Der er numre tilbage fra hans tid i Cream og helt frem til de nutidige hvor Clapton bl.a. samarbejder med Babyface. Herudover er alle de store hits fra hans solokariere naturligvis med, også numre fra den storsælgende Unplugged plade…..Så kort sagt, med Cream Of Clapton får man alle de største hits, som Sunshine of Your Love, Wonderful Tonight, Badge, Tears in Heaven mv. og alle leveret med stor respekt for legenden selv.

 

Hjemmeside Facebook

Mighty Jack and the Flashback

MigtyJackVi er en rocktrio der spiller en masse 60-er og 70-er rock blandet med lidt nyere rocknumre og selv komponerede sange. Vi gør en dyd ud af at spille sangene på vores egen måde og stil.

Vi sætter vores tommelfinger aftryk på cover numrene, og gør dem til vores egne. Tit får de mere kant end originalerne.

Musik er uden alder, så det er med stor fornøjelse at vi stadig tager ud og spiller for jer.

Hjemmeside

 

[stream provider=video base=x:/balslevfestival.dk/wp-content/uploads/2013/04/ flv=balslevfestival_2013_coming_up_640x360.mp4 img=MigthyJackVideo.jpg mp4=balslevfestival_2013_coming_up_640x360.mp4 embed=false share=false width=640 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false responsive=16:9 /]

 

Sille Nilsson

SilleNilssonSille Nilsson er en ung sangerinde og sangskriver på 21 år, som i 2011 gjorde sit indtog på den danske musikscene med EP’en “Closer”.
Sille Nilsson leverer kontrastfulde sange, der både er lette og simple samtidig med, at de rummer en nærværende dybde og skævhed.
Sange om den store kærlighed, de små skænderier, dem man savner og dem man giver slip på.
Melodierne er stærke og helstøbte ørehængere, der går lige i hjertet og som rammer plet lige der, hvor popmusik bliver spændende. Alt dette med et lille twist af country.
Sille Nilsson har spillet rundt omkring i det danske land, på festivaller og spillesteder, med sit band og alene med akustiske guitar. Hun er som så mange andre inspireret af den amerikanske singer/songwriter tradition, med fødderne godt og solidt plantet i den danske muld.

Hjemmeside Facebook

Converting to Good

ConvertingToGoodConverting to Good er lige så meget en filosofi som det er et band.
Gennem en nøje udtænkt blanding af melankolsk minimalisme og energisk rock skinner kærligheden til musik, god lyd og et allerhelvedes fedt sceneshow igennem.
Gennem de følelsesladede, humoristiske og sjælfulde tekster skinner en livsfilosofi igennem. En filosofi der stiller spørgsmålstegn ved de gængse, moderne fortolkninger af det gode og det onde. Alt dette bliver forenet i bandets evigt søgende fortolkninger af deres egne numre.
Tomas Nowacks fantastisk intense og indfangende vokal lægger sig ovenpå et genialt flettet lydtæppe bestående af Morten Andersens følte guitarspil, Christian Petersens legende og groovy rytmer og Pætur Joensens tonstunge bas.

Dette band mener 100% det de gør, og inviterer dig indefor i deres univers. Men pas på. Der er fare for at der bliver sået en positiv livsanskuelse.

Facebook

Musikfestival for alle