Musik 2014

Smukke MøllerTryk til ryg 2014
Tournesol
AD/HD
One Two for you
Monika Bigum
Nutidens unge
Elevation
Lady on the rocks
Blue Steel
What AMP
Backless

 

Smukke Møller

shapeimage_1Husker du da Inga og Katinka trak smukke Charly henover dansegulvet i en forrygende retro-rock og evighedsstudenten Pilly-Willy måtte sande, at det er en kold tid vi lever I?

Eller hvad med Rabalderstræde med sprut i lange baner, frække chicks og friske fyre?..

Dulmer det oppe i de små grå og kan du så småt mærke, at Larsen-hårene begynder at stritte?

Så er du gået rigtigt hos, SmukkeMøller Gasolin & Larsen der med en helt unik indleven – udsprunget af intens og ærlig,kærlighed til landets største rockband igennem tiderne, Gasolin –

Er du til Gasolin, inciterende rytmer og et stykke dansk rockhistorie, der aldrig dør, så er du til , Smukke Møller

 

Hjemmeside

Tournesol

Tournesol har det hele…

Gode radiohits, en vokal i den absolutte superliga, guitarister som formår at vride det maksimale ud af instrumenterne, et indlevende og nærværende show, store fortolkninger af sublime rockklassikere og en god portion rapkæftet, jysk lune. Dette, kombineret med et hav af livejobs, har de sidste mange år været med til at forme det Tournesol, som så mange publikummer elsker. D’herrer Peter Buus, Henrik Mygind og Ole Østergaard spiller kort sagt koncerter, der kunstnerisk og musikalsk er i en liga for sig. Her er simpelthen ingen slinger i valsen.

Det var Tournesol der rockede Balslev forsamlingshus i Januar, En fest vi sent glemmer!!!!

Køb deres fantastiske CD “Manipulating Man” og vær klar til de endnu engang lukker teltscenen i vanlig stil, velspillende, oplagte og nærværende og mærk suset når de løfter teltdugen. Be there …

Hjemmeside Facebook

AD/HD

adhd-logo-12_0AD/HD er Danmark sejeste AC/DC kopiband.
Her er 10 gode grunde til at lytte til Odense bandet AD/HD
01. Back In Black
02. Thunderstruck
03. Highway to Hell
04. You Shook Me All Night Long
05. Hells Bells
06. T.N.T.
07. Shoot to Thrill
08. For Those About to Rock (We Salute You)
09. It’s a Long Way to the Top
10. Dirty Deeds Done Dirt Cheap

Hjemmeside Facebook

One Two for you

Med sange som Hvide løgne, Midt i en drøm og Billy Boy var One Two det bedst sælgende danske band i 1980’erne. De spillede sig direkte ind i vores kollektive bevidsthed.

Vi har dannet Danmarks bedste – og eneste – One Two coverband og er klar til at puste nyt liv i de mange hits, der er blevet et synonym for de sene 1980’ere.

Bandet hedder One Two For You og leverer et stilsikkert, musikalsk show, der i lyd og udtryk tager publikum med på en rejse tilbage til den bedste tid.

Besætningen er på seks rutinerede og sammenspillede musikere, inklusiv to sangerinder naturligvis.

Facebook

Hjemmeside

Monika Bigum

Monika har spillet i 15 år efterhånden og optrådt som solomusiker, samt i diverse coverbands. Når hun ikke er at finde spillende på en pub eller bar synger hun som front i Mojoes, bluesbandet der gang på gang beviser særklass i det danske bluesmiljø.

Monika har optrådt flere gange på Balslev festival, og svinger bare.

Facebook

Nutidens unge

TV2Nutidens Unge kysser bruden, og tager klasselæreren i hånden, for at skabe den fuldendte tv-2 oplevelse. Vi helmer ikke før ruderne dugger, og de rigtige mænd har taget tidens kvinder i hånden og ud på dansegulvet. Festen forsætter natten lang, med ”Be bab a lu la”, ”Kærligheden overvinder alt”, ”Lanternen og mange, mange flere…

Nutidens Unge – dannet i den kolde vinter 2003 – består af otte dygtige og dedikerede musikere, for hvem tv•2 har været filmmusikken til tilværelsen som sådan. Musikken bliver derfor også en indfølt oplevelse for både band og publikum.

Vi tager ingenting for givet, og bestræber os til det yderste for at samle dette soundtrack, og viderebringe det. Med stor respekt føres publikum ind i en verden vi ikke helt forstår, hvorfor den også bliver ved med at fascinere os.
Hjemmeside Facebook

Elevation

elevationElevation er et oplevelsesband i særklasse.

Mens mange kopiorkestre nøjes med at kopiere musikken, så er Elevation en total-oplevelse, hvor publikum tages med på en rejse igennem det irske sværvægtere U2s karriere.

Til tonerne af hits som Sunday Bloody Sunday, Where The Streets Have No Name, Pride (In The Name Of Love), One, Vertigo, Magnificent – og selvfølgelig Elevation – kræser bandet for publikum med et nærværende og intenst show, hvor det ikke skorter på publikums-interaktion.
Hjemmeside Facebook

 

Lady on the rocks

Lady on the rocksEn gang i mellem hører du et band, hvor du ikke kan sidde stille – et band, der får blodet til at boble.

“Lady on the Rocks” er sådan et band!

Repertoiret tæller bl. a: Aerosmith, Whitesnake, AC/DC, Deep Purple, Kiss, Anouk, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Nickelback… og mange flere.

Bandet er bygget op om Bonnie Jones, der med sin rå stemm trækker dig gennem nogle af tidens største rock hits.

Bonnie Jones er ikke fremmed inden for musikken. Danmark har allerede mødt hende i “allstars” på TV2 sammen med UfoYepha samt 2010 udgaven af “X-factor”, hvor hun var en del af “Soul Sister”

Musikerne omkring “The Lady” har i mange år tilhørt den musikalske elite, og har spillet Danmark tyndt på div. spillesteder og festivaler.

Der bliver trampet på pedaler, tæsket i gryderne, og bassen får prygl.

“Lady on the Rocks” på plakaten betyder en aften, hvor du lægger øre til nogle af de største rock hits, både nye og gamle – den ene fadøl tager den anden, og det bliver morgen, inden du kommer hjem.

Så er du advaret!!

Facebook

 

Blue Steel

bluesteel270_82djc1gBlue Steel betegner sig selv som ”Fyns hårdest arbejdende bluesband”. Som forsanger og bassistOle Andersen udtrykker det: ”Der er snart ikke det skumle værtshus på øen, vi ikke har spillet på. ..”

Ganske rigtigt har Blue Steel haft travlt i kvartettens 5 års levetid. Med et hold rutinerede musikere med mange års erfaring og en dyb kærlighed til bluesrocken, er bunden lagt for det forrygende sammenspil og den store energi, der kendetegner bandets koncerter og får selv de mest kritiske op af stolene.

Blue Steel spiller Powerblues med udgangspunkt i Stevie Ray Vaughan, Kenny Wayne Sheppard, Jimi Hendrix, Hoax og mange, mange flere.

Blue Steel har, udover de utallige værtshuse og en ret god portion privatfester, spillet opvarmning for blandt andet Popa Chubby, Walter Trout, Dave Hole, Georgia Satellites og Jeff Healey.

What AMP

WHAT_AMPWhat AMP er en power-trio der brænder for både blues og rock.

Her er det nerven og sjælen fremfor finpudset teknik.

Et band hvor det tydeligt fremgår at blues er noget hvert medlem har oplevet på nært hold, og hver især bringer det med ind i musikken.

Rock, blues, og syre i en stor smeltedigel.

 

Backless

 

Musikfestival for alle