Musik 2015

Balslev festival 2015 spilletider
Klik for at se spille tiderne i stort format

Nevoerne
Tournesol
AD/HD
Lady on the rocks
Monika Bigum
Kristian Klarvand fra Vejle
Blood on blood
Group Next Door
The Boss tribute to Springsteen
Sille Nilsson
Dirty Guns

Nevoerne

NevoerneNevoerne er Danmarks første og eneste Nephew Tributeband – Med fuldt engagement gi´r vi alle Wannabe Darth Vaders en Superliga oplevelse i Nephews tegn!

Deres numre er oprigtige fortolkninger med
kæmpe kærlighed for originalerne.
Alle hits spillers med kæmpe energi,
indlevelse og masser af engagement.

Efter gennemlytning af bandets første liveoptagelser lød blåstemplingen
fra Nephew på deres site:
”Our very own tribute band – Very Nice”
og fra Simon Kvamm’s site:
” Han klør sig i nakken lissom mig”.

Her ligger kimen for Danmarks bedste hyldest band for
Dansk Elektro-rocks Majestæter.

Hjemmeside

Tournesol

Tournesol har det hele…

Gode radiohits, en vokal i den absolutte superliga, guitarister som formår at vride det maksimale ud af instrumenterne, et indlevende og nærværende show, store fortolkninger af sublime rockklassikere og en god portion rapkæftet, jysk lune. Dette, kombineret med et hav af livejobs, har de sidste mange år været med til at forme det Tournesol, som så mange publikummer elsker. D’herrer Peter Buus, Henrik Mygind og Ole Østergaard spiller kort sagt koncerter, der kunstnerisk og musikalsk er i en liga for sig. Her er simpelthen ingen slinger i valsen.

Det var Tournesol der rockede Balslev forsamlingshus i Marts, Endnu engang leverede de musikalske perler, så det var en fryd !!!!

Vær klar til de endnu engang lukker teltscenen i vanlig stil, velspillende, oplagte og nærværende og mærk suset når de løfter teltdugen. Be there …

Hjemmeside Facebook

AD/HD

adhd-logo-12_0AD/HD er Danmark sejeste AC/DC kopiband.
Her er 10 gode grunde til at lytte til Odense bandet AD/HD
01. Back In Black
02. Thunderstruck
03. Highway to Hell
04. You Shook Me All Night Long
05. Hells Bells
06. T.N.T.
07. Shoot to Thrill
08. For Those About to Rock (We Salute You)
09. It’s a Long Way to the Top
10. Dirty Deeds Done Dirt Cheap

Hjemmeside Facebook

Lady on the rocks

 

Lady on the rocksEn gang i mellem hører du et band, hvor du ikke kan sidde stille – et band, der får blodet til at boble.

“Lady on the Rocks” er sådan et band!

Repertoiret tæller bl. a: Aerosmith, Whitesnake, AC/DC, Deep Purple, Kiss, Anouk, Bryan Adams, Lenny Kravitz, Nickelback… og mange flere.

Bandet er bygget op om Bonnie Jones, der med sin rå stemm trækker dig gennem nogle af tidens største rock hits.

Bonnie Jones er ikke fremmed inden for musikken. Danmark har allerede mødt hende i “allstars” på TV2 sammen med UfoYepha samt 2010 udgaven af “X-factor”, hvor hun var en del af “Soul Sister”

Musikerne omkring “The Lady” har i mange år tilhørt den musikalske elite, og har spillet Danmark tyndt på div. spillesteder og festivaler.

Der bliver trampet på pedaler, tæsket i gryderne, og bassen får prygl.

“Lady on the Rocks” på plakaten betyder en aften, hvor du lægger øre til nogle af de største rock hits, både nye og gamle – den ene fadøl tager den anden, og det bliver morgen, inden du kommer hjem.

Så er du advaret!!

Facebook

Monika Bigum

Monika har spillet i 15 år efterhånden og optrådt som solomusiker, samt i diverse coverbands. Når hun ikke er at finde spillende på en pub eller bar synger hun som front i Mojoes, bluesbandet der gang på gang beviser særklass i det danske bluesmiljø.

Monika har optrådt flere gange på Balslev festival, og svinger bare.

Facebook

Kristian Klarvand fra Vejle

KristianKlarvand

Kristian Klarvand fra Vejle er et fire mand stort (sump-) Rock/Blues/Country -band, som har til formål at underholde “folket” med den musik der sidst i 60érne og først i 70érne gjorde “Creedence Clearwater Revival” til et legendarisk band.
Bandet blev dannet i slutningen af 1998, fordi vi alle 4 havde oplevet hvor godt et tag Creedence Clearwater Revival´s musik har i folk. Der er positiv reaktion fra såvel unge som ældre.

Alle kender musiken, men få ved hvor det kommer fra.
Hjemmeside Facebook

Blood on Blood

big_4135_bloodonbloodTribute bandet Blood on Blood har samlet sig om deres fælles passion for super rock-bandet Bon Jovi. Blood on Blood leverer respektfulde fortolkninger af udødelige hits som; Livin’ On A Prayer, Wanted Dead Or Alive, It’s My Life… – Hvem kender ikke disse numre, der for mange vil danne minder fra en svunden tid. Nu er der mulighed for at rippe op i de fede minder, når Blood on Blood inviterer dig til at komme og headbange, rocke og skråle med på Bon Jovi’s bagkatalog af kæmpe hits!

Hjemmeside Facebook

Group Next Door

GroupNextDoorFor folk med nostalgiske længsler tilbage til de uskyldige 60’ere, hvor rock gik under betegnelsen ” Pigtrådsmusik”, er Group Next Door nu igen scenen!!

Group Next Door er på banen med 60’er musik der spilles med “nerve”!
Vi spiller den som i 60’erne. Rå og uforfalsket på de ægte instrumenter!

Tag godt imod Arne Eriksen der har erstattet Aksel på bas og vokal.

Hjemmeside Facebook

The Boss tribute to Springsteen

 TheBossEr du til Bruce Springsteen, så er du også til The Boss. Bandet er det eneste i Nordeuropa, der udelukkende spiller kataloget fra Springsteens mange klassikere og store hits. Forsangeren Michael Christensen er en Boss værdig og får med sin pragtfulde stemme, sammen med de øvrige musikere, hurtigt skabt en intim og dynamisk koncertstemning.

Numre som “Thunder Road”, “My Hometown”, “The River”, “Hungry Heart”, “Born In The USA” og “The Rising” plus mange flere, tager os alle med på en fantastisk rejse i selskab med et uovertruffent velspillende coverband.

Her er ikke tale om et band, der kun lige kender nogle enkle greb på guitaren, men et band, der kommer helt ud over scenekanten med en yderst professionel håndtering af både guitarer, trommer, keyboard og ikke mindst elektrisk violin. Og så ikke at forglemme forsangeren Michael, der fortolker Bruce på sin helt igennem troværdige og “amerikanske” facon.

Talemåden “vogt Dem for efterligninger” kan ikke bruges her, for det er som at være til koncert med The Boss himself!

Facebook

Sille Nilsson

 

SilleNillsonFjerSille Nilsson er en ung sangerinde og sangskriver på 23 år, som i 2011 gjorde sit indtog på den danske musikscene med EP’en “Closer”.
Sille Nilsson leverer upolerede, kontrastfulde sange, der både er lette og simple samtidig med, at de rummer en nærværende dybde og skævhed.
Sange om den store kærlighed, de små skænderier, dem man savner og dem man giver slip på.
Melodierne er stærke og helstøbte ørehængere, der går lige i hjertet og som rammer plet lige der, hvor popmusik bliver spændende. Alt dette med et lille twist af country.
Sille Nilsson har spillet rundt omkring i det danske land, på festivaller og spillesteder, med sit band og alene med sin akustiske guitar. Hun er som så mange andre inspireret af den amerikanske singer/songwriter tradition, med fødderne godt og solidt plantet i den danske muld.

Facebook  Hjemmeside

Dirty Guns

DirtyGunsEfter 1000 koncerter og 10 år som, omrejsende cirkus på alle landets landeveje,
vil DIRTY GUNS gerne byde på en rutsjebanetur i deres slidte og beskidte cirkus.
Her hjælper sikkerhedsselen ikke og der er ingen vej tilbage, når du først bliver
fanget af deres energiske attitude, smittende gode humør og ikke mindst et scene
show, som tryllebinder selv Stephen King.
Velkommen til DIRTY GUNS´ CIRKUS TRASH

Facebook

 

 

Musikfestival for alle