Musik 2016


Sanne Jam
Program2016
Noise Wanted
Mig og Molly
Monika Bigum
Nevoerne
Kristian Klarvand fra Vejle
Dirty Guns
Johnny Madsen Jam
Venus
Kehman band
DAD jam

Sanne jam

SanneJamSanne Jam fra Odense opstod januar 2012, og udsprang fra coverbandet Flair Band, da energien, drive og magien bare var ”helt oppe at ringe” ved at spille Sanne Salomonsens musik. Sanne Jam spiller numre fra Sanne’s tid i Sneakers, og helt frem til de nyeste hits fra Sanne’s solokarriere. Sanne Jam’s optræden stråler klart igennem, at alle musikere på samtlige poster er inkarnerede Sanne fans, og det er vigtigt at pointere, frontfigur Heidi ikke vil være Sanne, men elsker Sanne. Så hvis du kan lide Sanne’s musik, så glæd dig til en koncert med Sanne Jam.

Facebook
Hjemmeside

Noise Wanted

NoiseWantedNoise Wanted er et band bestående af 6 musikelskende unge mennesker. Som kommer fra flere forskellige baggrunde i både jazz, pop og klassisk musik. De spiller en stor mix af stilarter, lige fra pop til rock med nogle funky vibes, og vi garantere for, at der kan synges med på det! Vi brænder for musikken, og gør alt for at levere god stemning, god musik og ikke mindst et fedt show!

Facebook

Mig og Molly

MigOgMolly_visitkort1Mig & Molly er et Kim Larsen og Gasolin´ tribute band af bedste skuffe. Med én af landets bedste Kim-stemmer bag roret, er der garanteret fest og glade dage når vi kommer til stedet og skyder den af! Så Vend Kajakken sammen med Rita, Smukke Charlie og alle de andre, mens solen går ned over gaden og vi slingrer forbi Byens hotel for at slutte Midt om natten, efter en aften med Mig & Molly!

Hjemmeside

Monika Bigum

MonikaBigumMonika har spillet i 15 år efterhånden og optrådt som solomusiker, samt i diverse coverbands. Når hun ikke er at finde spillende på en pub eller bar synger hun som front i Mojoes, bluesbandet der gang på gang beviser særklasse i det danske bluesmiljø.

Monika har optrådt flere gange på Balslev festival, og svinger bare.

Vi er simpelthen så glade for at Monika vil spille igen på årets festival, det giver et fantastisk boost i teltet.

Facebook

Nevoerne

NevoerneNevoerne er Danmarks første og eneste Nephew Tributeband – Med fuldt engagement gi´r vi alle Wannabe Darth Vaders en Superliga oplevelse i Nephews tegn!

Deres numre er oprigtige fortolkninger med
kæmpe kærlighed for originalerne.
Alle hits spillers med kæmpe energi,
indlevelse og masser af engagement.

Efter gennemlytning af bandets første liveoptagelser lød blåstemplingen
fra Nephew på deres site:
”Our very own tribute band – Very Nice”
og fra Simon Kvamm’s site:
” Han klør sig i nakken lissom mig”.

Her ligger kimen for Danmarks bedste hyldest band for
Dansk Elektro-rocks Majestæter.

Hjemmeside

DIRTY GUNS

DirtyGunsPaaBordDet er bandet som kan sætte gang i en hver festival.
Det er bandet som har over 1000 jobs i deres rockbaggage…
Det er bandet som kan tryllebinde alle med deres rå energi og store drive.
Det er bandet som når LANGT ud over scenekanten – hver gang.

Efter 12 år som, omrejsende cirkus på alle landets landeveje,
vil DIRTY GUNS gerne byde på en rutsjebanetur i deres slidte og beskidte cirkus.
Her hjælper sikkerhedsselen ikke og der er ingen vej tilbage, når du først bliver
fanget af deres energiske attitude, smittende gode humør og ikke mindst et scene
show, som tryllebinder selv Stephen King.

Velkommen til DIRTY GUNS´ CIRKUS TRASH

Facebook

Johnny Madsen Jam

JohnnyMadsenJamJohnny Madsen Jam er en hyldest til en ægte, vestjysk rock’n’roller. Den ligefremme og uimponerede tilgang til musikken og de originale tekster har præget Johnny Madsens ramsaltede rock´n´roll og blødende blues og gjort ham og hans band unikke på den danske musikscene.

Johnny Madsen Jam fortolker disse sange med dyb respekt for originalen og med nerve og sjæl, sangene fortjener. Johnny Madsen Jam spiller numre fra hele Johnny Madsens sangkatalog. Vi spiller både de største hits som Færgemanden, Udenfor Sæsonen, One Man Band, Havanna og Johnny The Blues. Men du finder også de mere ukendte perler på vores sætliste. Det er showtime, hver gang Johnny Madsen Jam går på scenen.

Spilleglæden er smittende, lead vokalen er rigtig tæt på originalen, bassen og trommerne ligger hvor de skal og selv de små uundværlige anekdoter er på plads.

”Velfungerende lyd, overbevisende fortolkninger og et velfungerende interaktiv med publikum”
– Michael Grods, Vognhjulet

”I var så fantastiske”
– Janni Andreasen, Vestjysk Folk & Rock

”Ich verstehe kein Wort, aber es ist total Geil, wie die spielen”
– Hørt i Garding, Tyskland

”Og når der spilles Madsen, er det åbentbart svært at sidde stille. Der var stadig trængsel af spjættende ben og vrikkende røve på dansegulvet. Selv modne damer sad og rockede med på deres stole, mens de slog ud med armene i begejstring”
– Flensborg Avis

”Fantastisk godt”
– Skagen Bryghus, brygmesteren

”En velsmurt maskine af vellyd og afbalanceret dansk jordforbindelse, serveret med fynsk charme og velplacerede anekdoter mellem numre, som kun kan få en til at glemme december mørket og få følelsen veltilpas tilbage til hukommelsen :-)”
– Hulerock, Helsingør

”Sikke de kan spille de 3 gutter! Madsens sange bliver taget under kærlig behandling og bliver fremført med stor respekt og en intensitet der fanger alle. Kan varmt anbefales!”
– Vita Glad Petersen, Bønnerup Strand

Hjemmeside

Venus


venus-web2Venus henter sit materiale fra dengang i 80erne, hvor popmusikken virkelig rykkede!

Er du vild med de fedeste popsange af Sanne Salomonsen, Gnags, One Two, Thomas Helmig og alle de andre hitmagere, har du med Venus ved roret en enestående mulighed for at opleve noget af det tætteste, du kommer på vaskeægte 80er lyd og party.

Med nogle meget tjekkede, velspillende musikere (som har spillet med bl.a. Sascha Dupont og James Sampson) og med to dygtige piger i den vokale front, er Venus eksponent for et fantastisk og medrivende sceneshow, der kan tage pusten fra enhver.

Venus sætter gang i hvilket som helst dansegulv og hvilken som helst fest..Der er simpelthen dømt dansegaranti eller pengene tilbage!

Hjemmeside

Kehman band

KehmanBandLogo
Special plukket musikkere fra 15 års festival.

Efter en forrygende koncert i Balslev forsamlingshus forsamlingshus er de klar til endnu engang trykke den af.

DAD-Jam

dadJamDAD-jam er fra Danmarks vestkyst. Bandet giver dig en plads på forsædet i den svedige tourbus, der kører dig gennem DAD’s 30 års karriere. Vi kører dig helt ud på prærien for at finde de helt gamle cow-punk numre frem og videre forbi de moderne radiostationer som spiller deres nyeste hits.

Der skal svedes og der skal være fest, for DAD-jam har til hensigt at bringe dig farligt tæt på den autentiske DAD LIVE feeling til samtlige koncerter.

Facebook

 

Musikfestival for alle