Musik 2017


Tournesol
Noise Wanted
Sanne Jam
Monika Bigum
DAD Jam
VOLJAM
ZZ Top Jam
Tonight I’m Yours – Rod Stewart Tribute
Nevoerne
#KatFish
NoNames

Tournesol

Tournesol har det hele…

Gode radiohits, en vokal i den absolutte superliga, guitarister som formår at vride det maksimale ud af instrumenterne, et indlevende og nærværende show, store fortolkninger af sublime rockklassikere og en god portion rapkæftet, jysk lune. Dette, kombineret med et hav af livejobs, har de sidste mange år været med til at forme det Tournesol, som så mange publikummer elsker. D’herrer Peter Buus, Henrik Mygind og Ole Østergaard spiller kort sagt koncerter, der kunstnerisk og musikalsk er i en liga for sig. Her er simpelthen ingen slinger i valsen.


 

Facebook

Noise Wanted

NoiseWantedNoise Wanted er et band bestående af 6 musikelskende unge mennesker. Som kommer fra flere forskellige baggrunde i både jazz, pop og klassisk musik. De spiller en stor mix af stilarter, lige fra pop til rock med nogle funky vibes, og vi garantere for, at der kan synges med på det! Vi brænder for musikken, og gør alt for at levere god stemning, god musik og ikke mindst et fedt show!

Facebook

Sanne jam

SanneJamSanne Jam fra Odense opstod januar 2012, og udsprang fra coverbandet Flair Band, da energien, drive og magien bare var ”helt oppe at ringe” ved at spille Sanne Salomonsens musik. Sanne Jam spiller numre fra Sanne’s tid i Sneakers, og helt frem til de nyeste hits fra Sanne’s solokarriere. Sanne Jam’s optræden stråler klart igennem, at alle musikere på samtlige poster er inkarnerede Sanne fans, og det er vigtigt at pointere, frontfigur Heidi ikke vil være Sanne, men elsker Sanne. Så hvis du kan lide Sanne’s musik, så glæd dig til en koncert med Sanne Jam.

Facebook
Hjemmeside

Monika Bigum

MonikaBigumMonika har spillet i 15 år efterhånden og optrådt som solomusiker, samt i diverse coverbands. Når hun ikke er at finde spillende på en pub eller bar synger hun som front i Mojoes, bluesbandet der gang på gang beviser særklasse i det danske bluesmiljø.

Monika har optrådt flere gange på Balslev festival, og svinger bare.

Vi er simpelthen så glade for at Monika vil spille igen på årets festival, det giver et fantastisk boost i teltet.

Facebook

DAD-Jam

dadJamDAD-jam er fra Danmarks vestkyst. Bandet giver dig en plads på forsædet i den svedige tourbus, der kører dig gennem DAD’s 30 års karriere. Vi kører dig helt ud på prærien for at finde de helt gamle cow-punk numre frem og videre forbi de moderne radiostationer som spiller deres nyeste hits.

Der skal svedes og der skal være fest, for DAD-jam har til hensigt at bringe dig farligt tæt på den autentiske DAD LIVE feeling til samtlige koncerter.

Facebook

VOLJAM

VOLJAM spiller Volbeats bedste numre med energi og kraft!
Med en kvindelig forsanger i front giver de en kant til musikken, som ikke er set før, stadig fuldstændig tro mod originalen. Hun holder sig ikke tilbage for at levere sangene med samme intensitet som Michael Poulsen og kommer helt ud over scenekanten med de højenergiske sange.

VOLJAM er ikke et rockband, der prøver at spille metal, du får rigtige metal musikere, som kan levere varen hele vejen igennem!

VOLJAM spiller For evigt, The Garden’s Tale, Lola Montez, Still Counting, Pool of Booze, Doc Holliday, Cape of our Hero, 16 dollars, Heaven nor Hell, The Devil’s bleeding crown og mange flere. Bandet består af 4 talentfulde og rutinerede musikere med en kæmpe forkærlighed til Volbeat og det kan mærkes!

Hjemmeside Facebook

ZZ Top Jam

ZZ TOP JAM har været kendt af de fleste siden 2001, for deres imponerende fortolkning af ZZ TOP, og har fremstået som et af de mest rå og troværdige plagiat-bands i landet.
Hvilket bandet formåede helt frem til deres opløsning i 2011.

Men på baggrund af utallige opfordringer, er bandet nu genopstået i en forstærket og fornyet version, og dermed taget hul på en ny æra. Den nye unikke konstellation i ZZ Top Jam består af meget erfarne og dynamiske musikere, med en lang karriere bag sig, eneste to genganger er den karismatiske forsanger Søren Madsen samt den erfarne og ekstremt dygtige guitarist Dennis Nedergaard.
De fire musikere som er bevæbnet med en større instrumentpark, har alle det fælles mål, at gøre hver enkelt koncert til en unik og uforglemmelig oplevelse der går op i en højere enhed.

Så det er med stor fornøjelse, at der endnu engang er lagt op til en optimal energisk rock oplevelse med garanti, når ZZ TOP JAM fyrer deres tunge, møgbeskidte ZZ TOP boogierock af med stor hengivende entusiasme, der kommer langt ud over scenekanten.

Spilleglæde, energi og intensitet har fra starten været nøgleordene i den tidligere besætning, og det er det stadig med den “næsten” nye konstellation, udtaler Søren Madsen. Og han tilføjer; Vi spiller fortsat med så stort et engagement og kærlighed til blues rocken, at man simpelthen glemmer alt omkring sig og blot lytter til musikken og lader sig underholde, eller spontant bryder ud i dans fordi man ikke kan stå stille.

ZZ TOP JAM giver ny lyd til velkendte klassikere i nye versioner via unikke fortolkninger, der både giver lytterne en oplevelse af genkendelse og af fornyelse.

Så når ZZ TOP JAM går på scenen er der dømt blues og rock ’n’ roll for fuld skrue, altså den ærlige, rå og uforfalskede slags med nerve krop og sjæl.
ZZ TOP JAM’s evne til at samle fokus og energi på scenen, og til at give alle de tilstedeværende en fornemmelse af at være i fælles rum, sammen med evnen til altid at trykke den totalt af, er nogle af bandets allerstørste forcer.

ZZ TOP JAM er kendt for at leverer varen hver gang, hvad enten det er på en lille café, en festival eller et stort spillested. Og husk, musik skal opleves live!


 

Facebook

Tonight I’m Yours – Rod Stewart Tribute

It is cruel but fair to say that Tonight I´m Yours is the perhaps most entertaining and well playing shows in Denmark.
The bands undisputed love and respect for the best Rock n` roll voice in history, spreads like a fire to the audience, and makes sure that everybody leaves the show sweating, singing and dancing.
In front of the band, is a man who has been called “The second best to the real thing”, Martie Peters, who spreads his love to Rod, with a voice and performance that only Rod Stewart on his best days can compete with.
The full-blown backing band consist of musicians with more than 100 years of Rock n` roll in their blood, making the perfect ramp for Martie Peters to jump from.
The perhaps most authentic act in Denmark, will be rocking the stages in both Denmark and Europe until the world stops spinning.

Hjemmeside  Facebook

Nevoerne

NevoerneNevoerne er Danmarks første og eneste Nephew Tributeband – Med fuldt engagement gi´r vi alle Wannabe Darth Vaders en Superliga oplevelse i Nephews tegn!

Deres numre er oprigtige fortolkninger med
kæmpe kærlighed for originalerne.
Alle hits spillers med kæmpe energi,
indlevelse og masser af engagement.

Efter gennemlytning af bandets første liveoptagelser lød blåstemplingen
fra Nephew på deres site:
”Our very own tribute band – Very Nice”
og fra Simon Kvamm’s site:
” Han klør sig i nakken lissom mig”.

Her ligger kimen for Danmarks bedste hyldest band for
Dansk Elektro-rocks Majestæter.

Hjemmeside

#KatFish

Os fra #KatFish glæder os rigtig meget itl at komme til Balslev Festival for at sprede fest, farver og god musik man kan rocke med til. Vi er et Fredericia/Vejle baseret band, som har spillet sammen i nogle år nu, hvor vi har plukket nogle af de store hits og gjort dem til vores egne. Numrene er vores legeplads, og vi elsker at invitere publikum til at synge med på sangene, som de helt sikkert kan genkende. Hvem ved, måske de vækker nogle minder?
Bandet består af 6 livsglade mennesker, der efterhånden har spillet til meget forskellige arrangementer. Vi har gæstet alt lige fra private fester til sommerens musikfestivaler. Ved alle arrangementer går vi på scenen med samme motto – ”det skal kunne mærkes at festen er i gang”.
”Musikken er dit livs soundtrack”, så kom og hør os spille hits fra de sidste 5 årtier. Tag turen tilbage til de psykedeliske 70’ere og helt frem til de rockede 10’ere. Lad dansefødderne komme ud fra skabet, tag en fremmed under armen, og giv den gas sammen med #KatFish.

Hjemmeside Facebook  

NoNames

Bandet “Nonames” direkte fra øvelokalet i Vejle

 

 

Musikfestival for alle