Musik 2018

Banditz
Noise Wanted
Flair Trio
Monika Bigum
DAD Jam
The Boss tribute to Springsteen
Dirty guns
Tegner duo
Nevoerne
#KatFish
Kalaset

Banditz

Banditz er et svedigt festband, der tager pop-hits fra de sidste 4 årtier og spicer dem op med lidt ekstra Banditz-spirit. Pop goes rock – på den fede måde.  

Facebook

Noise Wanted

Noise Wanted er et band bestående af 6 musikelskende unge mennesker. Som kommer fra flere forskellige baggrunde i både jazz, pop og klassisk musik. De spiller en stor mix af stilarter, lige fra pop til rock med nogle funky vibes, og vi garantere for, at der kan synges med på det! Vi brænder for musikken, og gør alt for at levere god stemning, god musik og ikke mindst et fedt show!

Facebook

Flair Trio

Kim, Michael og Heidi udgør trioen, som fandt sammen i 2005 og dannede bands som Flair Band og Sanne JAM.
Med piano, guitar, tostemmige vokaler, og en god portion percussion (rytme / slagtøjsinstrumenter) sætter Flair Trio gang i festen med en god portion luksus cover musik, som dækker flere genrer af både ind- og udenlandske hits fra flere årtier.
Rasmus Seebach, Creedence, Tina Turner, Status Quo, Kim Larsen, Bamses venner, Sanne Salomonsen, Danser med drenge, Poul Krebs, Thomas Helmig, Robbie Williams, og mange flere.

Facebook

Monika Bigum

MonikaBigumMonika har spillet i 15 år efterhånden og optrådt som solomusiker, samt i diverse coverbands. Når hun ikke er at finde spillende på en pub eller bar synger hun som front i Mojoes, bluesbandet der gang på gang beviser særklasse i det danske bluesmiljø.

Monika har optrådt flere gange på Balslev festival, og svinger bare.

Vi er simpelthen så glade for at Monika vil spille igen på årets festival, det giver et fantastisk boost i teltet.

Facebook

DAD-Jam

dadJamDAD-jam er fra Danmarks vestkyst. Bandet giver dig en plads på forsædet i den svedige tourbus, der kører dig gennem DAD’s 30 års karriere. Vi kører dig helt ud på prærien for at finde de helt gamle cow-punk numre frem og videre forbi de moderne radiostationer som spiller deres nyeste hits.

Der skal svedes og der skal være fest, for DAD-jam har til hensigt at bringe dig farligt tæt på den autentiske DAD LIVE feeling til samtlige koncerter.

Facebook

The Boss tribute to Springsteen

TheBossEr du til Bruce Springsteen, så er du også til The Boss. Bandet er det eneste i Nordeuropa, der udelukkende spiller kataloget fra Springsteens mange klassikere og store hits. Forsangeren Michael Christensen er en Boss værdig og får med sin pragtfulde stemme, sammen med de øvrige musikere, hurtigt skabt en intim og dynamisk koncertstemning.

Numre som “Thunder Road”, “My Hometown”, “The River”, “Hungry Heart”, “Born In The USA” og “The Rising” plus mange flere, tager os alle med på en fantastisk rejse i selskab med et uovertruffent velspillende coverband.

Her er ikke tale om et band, der kun lige kender nogle enkle greb på guitaren, men et band, der kommer helt ud over scenekanten med en yderst professionel håndtering af både guitarer, trommer, keyboard og ikke mindst elektrisk violin. Og så ikke at forglemme forsangeren Michael, der fortolker Bruce på sin helt igennem troværdige og “amerikanske” facon.

Talemåden “vogt Dem for efterligninger” kan ikke bruges her, for det er som at være til koncert med The Boss himself!

 

Facebook

Dirty guns

DirtyGunsPaaBord

Det er bandet som kan sætte gang i en hver festival.
Det er bandet som har over 1000 jobs i deres rockbaggage…
Det er bandet som kan tryllebinde alle med deres rå energi og store drive.
Det er bandet som når LANGT ud over scenekanten – hver gang.

Efter 12 år som, omrejsende cirkus på alle landets landeveje,
vil DIRTY GUNS gerne byde på en rutsjebanetur i deres slidte og beskidte cirkus.
Her hjælper sikkerhedsselen ikke og der er ingen vej tilbage, når du først bliver
fanget af deres energiske attitude, smittende gode humør og ikke mindst et scene
show, som tryllebinder selv Stephen King.

 

Facebook

Tegner duo

TegnerDuo

Spænd dig fast i en tidsmaskine, hvor rejsen begynder med de tidligste Gasolin toner og siden fører dig ind i Kim Larsens folkelige og lune univers.

Om du vælger Tegners Duo til din egen stue eller den store sal, så får du her muligheden for at vælge en musikalsk oplevelse lige efter din smag.Duoen garanterer at det er de velkendte og iørefaldende hits vil blivet spillet. Faktisk har det ene af duoens medlemmer, Bo Tegner, kendt fra bandet Smukke Møller, en stemme, der ligner Kim Larsens så meget at du næppe vil kunne høre forskel.

Så hvis du er til en aften, hvor du vil genopfriske kendte hits, som “Rabladerstræde”, “kvinde min”, eller “Midt om natten”- og ikke mindst synge med på dem -så er Tegner Duoen uden tvivl det eneste rigtige valg.

Facebook

Nevoerne

NevoerneNevoerne er Danmarks første og eneste Nephew Tributeband – Med fuldt engagement gi´r vi alle Wannabe Darth Vaders en Superliga oplevelse i Nephews tegn!

Deres numre er oprigtige fortolkninger med
kæmpe kærlighed for originalerne.
Alle hits spillers med kæmpe energi,
indlevelse og masser af engagement.

Efter gennemlytning af bandets første liveoptagelser lød blåstemplingen
fra Nephew på deres site:
”Our very own tribute band – Very Nice”
og fra Simon Kvamm’s site:
” Han klør sig i nakken lissom mig”.

Her ligger kimen for Danmarks bedste hyldest band for
Dansk Elektro-rocks Majestæter.

Hjemmeside

#KatFish

Os fra #KatFish glæder os rigtig meget itl at komme til Balslev Festival for at sprede fest, farver og god musik man kan rocke med til. Vi er et Fredericia/Vejle baseret band, som har spillet sammen i nogle år nu, hvor vi har plukket nogle af de store hits og gjort dem til vores egne. Numrene er vores legeplads, og vi elsker at invitere publikum til at synge med på sangene, som de helt sikkert kan genkende. Hvem ved, måske de vækker nogle minder?
Bandet består af 6 livsglade mennesker, der efterhånden har spillet til meget forskellige arrangementer. Vi har gæstet alt lige fra private fester til sommerens musikfestivaler. Ved alle arrangementer går vi på scenen med samme motto – ”det skal kunne mærkes at festen er i gang”.
”Musikken er dit livs soundtrack”, så kom og hør os spille hits fra de sidste 5 årtier. Tag turen tilbage til de psykedeliske 70’ere og helt frem til de rockede 10’ere. Lad dansefødderne komme ud fra skabet, tag en fremmed under armen, og giv den gas sammen med #KatFish.

Hjemmeside Facebook  

Kalaset

Kalaset er et GarageBand.
Vi er fem unge musikelskere og vi spiller delvist selvskrevne sange og diverse hits fra op igennem tiden.
Vi spiller med en særlig lyd blandt genrene folkrock og softrock, men med et nymoderne touch, og alle sangene vil blive leveret med en energi og en lyst.
Vi glæder os til at skyde årets festival igang!

 

 

Musikfestival for alle