Musik 2019

—– Musikprogram 2019 —–

BanditzMusik
Two Times Fifty
Lizzy iz Dizzy
Bigum Duo
Status Quover
Folkets John
Dirty guns
JB og RIX
Venus
#KatFish
En Lille Pose Støj

Banditz

Banditz er et svedigt festband, der tager pop-hits fra de sidste 4 årtier og spicer dem op med lidt ekstra Banditz-spirit. Pop goes rock – på den fede måde.  

Facebook

Two Times Fifty

De bedste fra Noise Wanted – og super skarpe!

Facebook

Lizzy iz Dizzy

Lizzy iz Dizzy er et band fra Odense, som hylder et af de største danske bands, Dizzy Mizz Lizzy.

Facebook

Bigum Duo

MonikaBigumMonika har spillet i 15 år efterhånden og optrådt som solomusiker, samt i diverse coverbands. Når hun ikke er at finde spillende på en pub eller bar synger hun som front i Mojoes, bluesbandet der gang på gang beviser særklasse i det danske bluesmiljø.

Monika har optrådt flere gange på Balslev festival, og svinger bare.

Vi er simpelthen så glade for at Monika vil spille igen på årets festival, det giver et fantastisk boost i teltet.

Facebook

Status Quover

Status Quover (Status Cover) er et Status Quo kopiband der leverer alle Status Quo’s hits med stor energi og indlevelse.
Status Quover hverken ligner eller lyder 100% som Status Quo, men, vi garanterer at musikken leveres med en lyd og energi som selv Status Quo vil kunne genkende.
Status Quover spiller til alle former for fester – besøg bandets hjemmeside for mere info, eller kontakt os hvis du har har spørgsmål.

Facebook
Hjemmeside

Folkets John

Få sat fut i fejemøjet med et sjovt og festligt indblik i John Mogensens musik –

formidlet af duoen  “Folkets John”, som består af Brian Arnold og Anders Haaber.
Et nostalgisk genhør eller en helt ny oplevelse af dybden og stemningen hos John Mogensen.
Der vil undervejs blive fortalt anekdoter, og spillet sange som man både kan og må synge med på. 
  Dansegulvet er i fokus, måske får du endda en dans med Nina, kære Nina.

Ihvertfald kan du synge med på “Så længe jeg lever, så længe mit hjerte slår…”

Dirty guns

DirtyGunsPaaBord

Det er bandet som kan sætte gang i en hver festival.
Det er bandet som har over 1000 jobs i deres rockbaggage…
Det er bandet som kan tryllebinde alle med deres rå energi og store drive.
Det er bandet som når LANGT ud over scenekanten – hver gang.

Efter 12 år som, omrejsende cirkus på alle landets landeveje,
vil DIRTY GUNS gerne byde på en rutsjebanetur i deres slidte og beskidte cirkus.
Her hjælper sikkerhedsselen ikke og der er ingen vej tilbage, når du først bliver
fanget af deres energiske attitude, smittende gode humør og ikke mindst et scene
show, som tryllebinder selv Stephen King.

 

Facebook

JB og RIX

De vælter det ene værtshus efter det andet og nu er turen kommet til Balslev Festivals telt.

Facebook

Venus

Fra Anne, Sanne og Lis – til Elisabeth, Cæcilie Norby, Mona Larsen og Hanne Boel. Anført af sangerinden Sandra Profitlich tilbyder bandet Venus en musikalsk rejse tilbage til den allerbedste pop-tid… Hun har samme power som Sanne Salomonsen, samme indlevelse som Lis Sørensen og samme kompromisløshed som Anne Linnet.
Tag godt imod en af Danmarks stærkeste sangerinder, Sandra Profitlich, der nu indtager scener og spillesteder med sit helt eget pop-rockband Venus, der samler alt det bedste, smukkeste og mest mindeværdige 80’er pop i en gigantisk hyldest til den tids største danske divaer: Fra Anne, Sanne og Lis over Hanne Boel, Elisabeth og Mona Larsen til Cæcilie Norby og Nina Forsberg i One Two.
”Jeg er vokset op med de damer, elsker deres sange. Nu har jeg endelig chancen for at synge og fortolke dem, med al den respekt, de fortjener – og så endda på et tidspunkt, hvor Sanne, Anne og Lis igen er blevet super aktuelle”, siger Sandra Profitlich, der i to årtier har været en fast del af den danske rock- og popscene, senest som forsanger i coverbandet One Two for You og som en fast korsanger i E Street Jam.
Nu byder hun velkommen til sit helt eget projekt; Venus, en musikalsk og visuel lykkepille, tilsat læder og lækre damer – og bakket op af en flok dedikerede musikere. Oplev Danmarks nye super-koncept-band fortolke alle de uforglemmelige danske popperler – tilsat en musikalsk dessert med Tina Turner.
På keyboard, Erik Pape, bandets rutinerede kapelmester, der både spiller blues, jazz og pop, blandt andet som fast medlem af Gas’n Roll og Mike Anders Elvis-show.
På guitar, Martin Stender, der selv har spillet med Lis Sørensen og andre 80-ikoner og med jævne mellemrum fortsat passer leadguitaren i bandet News.
På bas, Daniel Kristiansson, flittigt benyttet svensk superbassist, der blandt andet spiller i Hits4You og E Street Jam.
På trommer, Michael Olsen, rytmisk rorgænger og fast medlem af E Street Jam og Power Of Love.
Korsangere, Sarah Friese og Sarah Simonsen, der ikke kun ser godt ud; de leverer kor så englene synger og så har de begge erfaring som forsangere.

Facebook

#KatFish

Os fra #KatFish glæder os rigtig meget itl at komme til Balslev Festival for at sprede fest, farver og god musik man kan rocke med til. Vi er et Fredericia/Vejle baseret band, som har spillet sammen i nogle år nu, hvor vi har plukket nogle af de store hits og gjort dem til vores egne. Numrene er vores legeplads, og vi elsker at invitere publikum til at synge med på sangene, som de helt sikkert kan genkende. Hvem ved, måske de vækker nogle minder?
Bandet består af 6 livsglade mennesker, der efterhånden har spillet til meget forskellige arrangementer. Vi har gæstet alt lige fra private fester til sommerens musikfestivaler. Ved alle arrangementer går vi på scenen med samme motto – ”det skal kunne mærkes at festen er i gang”.
”Musikken er dit livs soundtrack”, så kom og hør os spille hits fra de sidste 5 årtier. Tag turen tilbage til de psykedeliske 70’ere og helt frem til de rockede 10’ere. Lad dansefødderne komme ud fra skabet, tag en fremmed under armen, og giv den gas sammen med #KatFish.

Hjemmeside Facebook  

En Lille Pose Støj

 

 

Musikfestival for alle